Wereldpremière nieuw Pearl Jam album bij Kinepolis

Pearl Jam at Kinepolis

Last updated by

Na 7 jaar afwezigheid keert Pearl Jam, de cult-rockband, terug met een nieuw album Gigaton, geheel gemixt in Dolby Atmos. Voor deze gelegenheid wordt een wereldpremière georganiseerd in de Dolby Atmos (Laser ULTRA) zalen in Nederland, zo ook bij Kinepolis.

Een uniek event, de eerste in zijn soort: Pearl Jam zal hun nieuwste album voor het eerst laten horen in de bioscoop, want Gigaton is opgenomen in Dolby Atmos en dit wil je dan natuurlijk ook in Dolby Atmos beluisteren! Dit kan speciaal bij alle Kinepolis vestigingen met Dolby Atmos zalen; Almere, Den Bosch, Dordrecht, Enschede en Jaarbeurs Utrecht.

Fans zullen het nieuwe album van Pearl Jam kunnen ontdekken in de best mogelijke luisteromstandigheden. Het evenement zal vergezeld gaan van beelden van het universum van de band die op het grote scherm worden geprojecteerd. One night only. Mis het dus niet! Tickets zijn vanaf nu te koop.

Laser ULTRA: Haarscherp beeld en Dolby Atmos geluid

Laser ULTRA van Kinepolis is de unieke combinatie van een 4K-laserprojector en waanzinnig Dolby Atmos-geluid. De haarscherpe laserprojectie wordt gecombineerd met het hypermoderne geluidssysteem van Dolby Atmos. In zalen met dit spectaculaire geluidssysteem – met maar liefst 64 speakers in de wanden én het plafond van de zaal – ervaar je de ultieme surround sound. Dat betekent dat je niet alleen qua beeld, maar ook qua geluid volledig de film in getrokken wordt. Een absolute verrijking van je bioscoopbeleving!

Praktische informatie:

  • Wanneer: woensdag 25 maart
  • Start voorstelling: 20:00 uur
  • Inloop: 19:30
  • Speelduur: 80 minuten
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Den Bosch, Dordrecht, Enschede en Jaarbeurs Utrecht.
  • Meer info & tickets

Share this:

About the Author

Avatar

Michael Darmanin

Michael is founder and managing editor of Utrecht Central. He graduated in Communications and Media at the Hogeschool Utrecht in the summer of 2012. He specializes in Web Development, Content Management and Online Marketing. Interested in co-operation? We are open to all kinds of suggestions. Contact us!

Did you enjoy this article? Like us on Facebook or send us a message!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *